Despre noi

Universitatea Spiru Haret și-a lansat postul de radio (Radio Romania de Maine) în emisie exclusivă on-line în anul 2007. Ulterior, în 2008, postul de radio a inceput să emită în București, pe 103,4 Mhz. În ciuda faptului că de-a lungul timpului a trecut prin diferite schimbări și redenumiri, niciodată n-a renunțat la misiunea cultural-universitară asumată încă de la inceput. Asta se întâmplă și acum, Radio Seven fiind unul dintre puținele posturi de radio din Romania care pune real accent pe cultură și educație.

Plecând de la conceptul aplicat întregii structuri mediatice din care face parte și acest post de radio, politica editorială este una îndreptata către valorile pe care le promovăm, valori ce se regăsesc în toate programele noastre.

Într-o piaţă media (în special de radio) îndreptată către comercial și can-can, radio Seven este o voce matură, obiectivă, care își dorește să ajungă un reper în viața oamenilor, prin calitatea emisiunilor și a invitaţilor. Ne propunem să facem acest lucru axându-ne în programele noastre pe promovarea valorilor (naţionale, morale, profesionale și educaționale), reflectate în subiectele abordate.

Licență de emisie radio

Licență audiovizuală terestră

+
-