21 Iunie 2016

Camelia Potec ne spune la revedere cu o piscina de 20 metri

Camelia Potec si-a anuntat retragerea din activitate, printr-un eveniment inedit “Arta Sportului by Camelia Potec”, in cadrul caruia a fost amenajata o piscina uriasa de 20x10m, in fata Ateneului (Piata George Enescu).

In perioada 18-26 iunie, aici vor fi organizate cursuri de inot pentru copii, activitati acvatice, precum aqua fitness, aqua gym, aqua bike, aqua boxing, iar seara locatia va fi la dispozitia bucurestenilor care doresc sa inoate de placere.

Cei care nu sunt pasionati de sporturile de apa, vor putea lua parte la activitati recreative, workshopuri de pictura, desen, fotografie si alte surprize. In plus exista si locuri de joaca pentru copii.

Cvadrupla campiona europeana si tripla medaliata mondiala a declarat ca 'Prin retragerea mea din activitatea sportiva, speram sa avem cat mai multi oameni alaturi, care sa constientizeze cat de importanta este miscarea in general si miscarea in apa in particular. Sper ca lumea să vina, mai ales ca vom avea o saptamana de canicula''.


Toate aceste activitati sunt gratuite. Toti cei care vor sa participe la activitatile din bazin trebuie sa prezinte de la medic o adeverinta medicala ca este apt de efort si un aviz epidemiologic.

+
-